Több mint 800 féle csempe és járólap! Burkolási segédanyagok, ragasztók, fugák, élvédők, burkolatváltók és lépcsőprofilok raktárról! Csempe, járólap, zuhany, kád és csaptelep vásárlás Veszprémben Több mint 800 féle
csempe és járólap!

Építkezik, vagy felújít?Igényeljen Ön is most építkezés és lakásfelújítás utalványt, és ha 5 napon belül kifizeti (átutalással, vagy akár személyesen az üzletben), 10% bónusszal jutalmazzuk a pontosságát! Vagyis utalványával 10%-kal nagyobb értékben vásárolhat, mint amennyit fizet érte, és nem is kell azonnal levásárolnia, hanem ráér felhasználni a vásárlást követő egy éven belül.

Töltse ki Ön is az alábbi igénylőlapot! Az igénylés elküldését követően 24 (hétvégén 48) órán belül elküldjük a megadott e-mailcímére a számlát. Amint megérkezik az összeg, azonnal postázzuk is az utalványait (vagy átveheti személyesen is ületünkben).

 

10.000 Ft-os építkezés és lakásfelújítás utalvány db
25.000 Ft-os építkezés és lakásfelújítás utalvány db
50.000 Ft-os építkezés és lakásfelújítás utalvány db
 
Név:*
E-mail:*
Telefonszám:*
 
Fizetés módja:* Átutalással
Személyesen az üzletben
Átvétel módja:* Postán kérem
Az üzletben veszem át
 
Számlázási adatok
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
 
Postázási adatok
(csak akkor kell megadnia, ha postán kéri az utalványt,
és a postázási címe különbözik a számlázási címtől)
Postázási név:
Postázási cím:
 
Megjegyzés:

 

(Az utalványok magyar forintban értendő bruttó értékeket jelölnek.
A megadott adatait bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki senkinek.)

Vásárlóink írták

Nagyon jó tapasztalataim voltak a vásárlás folyamán: készségesek és türelmesek voltak a szín és méretválasztásban; minden színárnyalatot bemutattak; számolásnál a mennyiséget készségesen átellenorizték; élvédo kiválasztása is tökéletesen rendelkezésre állt; a szállítás már másnapra megtörtént az egyik tételnél, a másik pedig a jelzett határidore megérkezett; mindenki nagyon kedves, készséges és türelmes volt. Mindent összevetve, máshol ilyesmit nem tapasztaltam.

Liptay Gábor (Veszprém)


Nagyon kedvesek, segítokészek, felkészültek az eladó hölgyek és urak. mindenre megtaláltuk a segítségükkel a megoldást. Gondolkodom, de rossz nem jut az eszembe. Ugye, nem baj? :)

Faragó Gábor (Balatonfüred)


A vásárlás alkalmával az eladók részérol minden segítséget, amire kértünk maximálisan megkaptunk. A kiszolgálás is maximálisan megfelelo.

További jó munkát kívánunk!
Simon Ottó (Veszprém)


Csodacég!
Egy reggeli telefonra aznap délután Budapestrol Balatonalmádiba repült a 13 doboz hiányzó járólap! Ez igen!

Gratulálok:
Kerényi Imre (Budapest)


Köszönjük, hogy mindenben készségesen és türelmesen fordultak felénk. Teljes megelégedettségünkre szolgált Zoltán szakmai tanácsadása és a mintadarabok beszerzése segítette döntésünk meghozatalát.

Köszönet érte!
Schenk Róbertné (Veszprém)


Árban és kedvezményekben a legjobbat találtuk. Illetve szakmai segítség itt volt a legszimpatikusabb és a választék is sokrétu!

Erdélyi Anikó (Zirc)


A vásárlásom során maximális segítségben, hozzáállásban volt részem. A mukérdéseimre is nagyon precíz, szakszeru válaszokat kaptam.

Pataky Attila (Kádárta)


Maximálisan megkaptunk minden segítséget a munkatársaiktól. Tippeket, ötleteket adtak a burkoláshoz és az eredménnyel elégedettek vagyunk. A termékek minosége elso osztályú.

Köszönök mindent:
Kovács Csaba (Veszprém)


A vásárlás körülményei jók voltak, az eladók peig segítokészek és felkészültek. A szállítást rövid határidovel tudták vállalni és a kiegészíto termékekbol mindig volt raktáron a számomra szükségesbol. A vásárlás során nem hiányoltam semmit, tökéletesen elégedett voltam.

Tar Krisztián (Csopak)


2003-ban kezdtem a családi házamat építeni. 2006 óta rendszeresen a Csempe Piramisban vásárolom a burkoláshoz szükséges anyagmennyiséget. A kiszolgálás évek óta maximálisan megfelel az igényeimnek. A választék is megfelelo, a kiszolgálás rugalmas.

Köszönöm:
Takács Krisztián (Nagyvázsony)

© 2009-2011 ICDI Kft. (Csempe Piramis)   |   Kapcsolat   |   Információk

 

A CsempePiramis.hu weboldalon található minden tartalom szerzői jog oltalma alá esik.
A tartalmak felhasználási feltételeiről és szerzői jogokról bővebben itt olvashat. »

 

A CsempePiramis.hu weboldalon a hírlevél magazinra való feliratkozás önkéntes és a feliratkozási feltételek elfogadását jelenti.
A feliratkozás feltételeiről és az adatkezelésről itt olvashat bővebben. »