CsempeJárólapFürdőkádSarokkádZuhanyCsaptelep
Több mint 800 féle csempe és járólap! Burkolási segédanyagok, ragasztók, fugák, élvédők, burkolatváltók és lépcsőprofilok raktárról! Csempe, járólap, zuhany, kád és csaptelep vásárlás Veszprémben Több mint 800 féle
csempe és járólap!

Partnerprogramok


1. Linkcsere program

Ez a lehetőség akkor lehet érdekes az Ön számára, ha célcsoportjának érdeklődése hasonló a mi célcsoportunkéhoz. Ha saját honlapjának is szeretne javítani látogatottságát, akkor ez egy kitűnő megoldás. Küldjünk egymásnak kölcsönösen látogatókat és népszerűsítsük egymás honlapját!

Válassza ki azt az egy-két legmeghatározóbb kulcsszót, amire az Ön honlapját leginkább keresik, ill. egy rövid mondatban a cégének, termékeinek bemutatását. Küldje el nekünk ezeket az adatokat és az oldal alján található "Partnerlinkek" dobozban megjelentetjük.

Cserébe csupán mi is csak annyit kérünk, hogy a mi oldalunk linkjét Ön is helyezze ki weboldalára a következő szöveggel:

Csempe Piramis,
Több mint 800 féle csempe és járólap!
www.csempepiramis.hu

Ha kihelyezte a csempepiramis.hu linkjét a saját weboldalán, akkor kérlem, jelezze azt felénk egy e-mailben, amiben elküldi nekünk az oldal nevét, ahol megjelentette.

 

2. Fizetünk Önnek a saját honlapjáról jött látogatókért!

Keressen Ön is pénzt a CsempePiramis.hu-val!

Ha más célcsoporttal dolgozik, mint a mienk és így nincs szüksége a mi látogatóinkra, de szeretne szert tenni némi passzív jövedelemre, akkor ez a megoldást érdekesnek fogja találni!

Minden az Ön honlapjáról érkező egyedi látogatóért fizetünk Önnek! A honlapjáról érkező egyedi látogatók után bruttó 20Ft-ot fizetünk, azaz pl. 2000 az Ön honlapjáról érkező látogató már bruttó 40.000Ft-ot jelent Önnek!

Ezért csupán annyit kérünk, hogy helyezze el honlapjának egy jól látható részén a CsempePiramis.hu linkjét az alábbi szöveggel és a Csempe Piramis honlapjának főoldalára mutató linkkel:

Csempe Piramis,
Több mint 800 féle csempe és járólap!
www.csempepiramis.hu

Hogyan történik az elszámolás?
A honlapjáról érkező látogatókat minden tárgyhót követő első munkanapon összesítjük, amiről e-mailben értesítjük. A jutalékának kifizetéséhez szükséges, hogy honlapjáról (egy domain alól) érkező egyedi látogatók száma el kell, hogy érje a havi minimum 2000 fős limitet. A mérés minden hónapban nulláról indul, vagyis az előző hónapban elért eredmény lenullázódik.

Fontos még tudnia, hogy a honlapjáról érkező egyedi látogatók után járó jutalékot csak számla ellenében tudjuk kifizetni. A számlád kiállításának alapja a tárgyhót megelőző hónapban mért egyedi látogatók száma.

Megjegyzés: Az átkattintások bármiféle manipulációja azonnali letiltás, az addig összegyűjtött jutalék törlését és kizárást von maga után a partnerprogramból!

 

 

További együttműködési lehetőségekről kérjen
részletes tájékoztatást elérhetőségeinken!

 

 

Oldal tetejére!

Partner linkajánló

Fém és PVC élvédő profilok
Az ICDI Kft.-nél több mint 400 féle PVC, alumínium, vagy réz élvédő, lépcsőprofil, dilatáció és burkolatváltó küszöbsín közül választhat Ön is! Kattintson ide és nézze meg profilkínálatunkat!

 

Irodabútorok és forgószékek
Praktikus és strapabíró elemes irodabútor családok, klasszikus és sarok íróasztalok, számítógépasztalok, valamint irodaszékek, főnöki fotelek és munkaszékek széles választékban.

 

EVORA - Az 1000MESTERi szolgáltató!
Mindannyian tudjuk, mennyi apró gond, probléma létezik egy háztartásban. Csöpögő csap, szoruló ablak, ajtó, lógó szekrényajtó, letört kilincs, fogantyú, eltört díszváza ...

 

Marketing eszközök
Üzlethelyiségekben, újsághirdetésekben, vagy interneten használható marketingötletek és marketingeszközök folyamatosan növekvő és ingyenesen használható gyűjteménye!

 

Márványcsiszolás féláron!
Márvány, mészkő, Terrazzo, Beton
  • csiszolás
  • polírozás
  • javítása
  • tisztítás


Burkoló munkák kivitelezése
Minőségi burkolás garanciával. Fürdőszoba, konyha, nappali, terasz, garázs és lépcső burkolás.

 


Eladó, kiadó ingatlan, lakás, ház - Ingatlantájoló.hu

 

© 2009-2011 ICDI Kft. (Csempe Piramis)   |   Kapcsolat   |   Információk

 

A CsempePiramis.hu weboldalon található minden tartalom szerzői jog oltalma alá esik.
A tartalmak felhasználási feltételeiről és szerzői jogokról bővebben itt olvashat. »

 

A CsempePiramis.hu weboldalon a hírlevél magazinra való feliratkozás önkéntes és a feliratkozási feltételek elfogadását jelenti.
A feliratkozás feltételeiről és az adatkezelésről itt olvashat bővebben. »