CsempeJárólapFürdőkádSarokkádZuhanyCsaptelep
Több mint 800 féle csempe és járólap! Burkolási segédanyagok, ragasztók, fugák, élvédők, burkolatváltók és lépcsőprofilok raktárról! Csempe, járólap, zuhany, kád és csaptelep vásárlás Veszprémben Több mint 800 féle
csempe és járólap!
Hidromasszázs kád
Viola hidromasszázs kád

Fürdőkád hidromasszázs rendszerrel
Gentiana hidromasszázs kád

You masszázskád
You hidromasszázs kád

Kétszemélyes masszázskád fényterápiával Kétszemélyes sarokkád maszázsrendszerrel Masszázs fürdőkád Hidromasszázs sarokkád Fényterápiás hidromasszázs sarokkád Hidromasszázs sarokkádak jobbos és balos változatban Hidromasszázs sarokkádba Hidromasszázs kádba

Itt van most: Termékek » Hidromasszázs kád


Hidromasszázs kád


A hidromasszázs nem más, mint a víz és a levegő összekeverésével elért, vérkeringést serkentő speciális, relaxáló hatású masszázs.

A hidromasszázs rendszerek titka abban rejlik, hogy nem csupán a vízsugár hőhatását használják ki, hanem a kiáramló vízsugár energiáját és erejét is felhasználják.


Mikor és kinek ajánlott a hidromasszázs kád?

A hidromasszázs ajánlott mozgásszervi megbetegedések esetén és reumatikus panaszokra, hát és derékfájdalmakra. Jótékony hatással van a vérkeringési zavarok enyhítésére és a visszerek megelőzésében. A nyugtató és relaxáló hatása kihat az idegrendszerünkre is, kiválóan oldja a pszichikai feszültséget, a stresszt.

Amit belemerül egy hidromasszázs rendszerrel ellátott fürdőkádba azonnal elönti tetőtől talpig az öröm csodálatos érzése. Teste teljes ellazul, feloldódik a fáradtság, eltűnik a stressz és elillan a testét nyomasztó, fojtogató szorongás.

Nem véletlen, hogy a hidromasszázs boldog és üdítő álomba képes ringatni. Így egy hajtós, fárasztó nap után is könnyedén visszatérhet valós és kiegyensúlyozott énjéhez!


Gondolom, az Ön munkájának, hétköznapjainak is szoros velejárója a stressz. A zaklatott életvitel és a stressz hosszú távú következményeként alakulnak ki a szív- és érrendszeri betegségek. De hogy jön ide a hidromasszázs kád?

A hidromasszázs által a vérkeringésünk felgyorsul. Az erek kitágulnak és így a különböző szerveink és bőrünk vérellátottsága is jelentős mértékben javul. A gyorsabb vérkeringés által több oxigén áramlik az ereinkben, ezáltal kipihentebbek és fittebbek leszünk, növekszik a koncentrációs készségünk. Sokkal aktívabbá válunk, mint ha csak egy egyszerű forró fürdőt vettünk volna!


A hidromasszázs kádak és hidromasszázs medencéknek rengetek sok fajtája és formája létezik. Kaphatóak egészen a normál, hagyományos egyenes formájú kádtól, a sarokkádon át, a hatalmas, többszemélyes masszázs medencékig.


Konkrét hidromasszázs kád típusokról és a különböző hidromasszázs rendszerekről érdeklődjön munkatársainknál!


Milyen extrákkal kérhető még egy hidromasszázs kád?

Mire jó a fényterápia?
Kutatások bizonyítják, hogy különböző színek pszichológiai hatásokat váltanak ki belőlünk. A fényterápia gyógyító hatását már az ókori Egyiptomban és Indiában is használták. Gondoljon csak a lemenő nap fényére, a tenger frissítő kék színére, vagy egy harmonikus zöld domboldalra! Csábító gondolatok, nemde? A nyugtató kék, az ösztönző sárga, az energikus narancs, vagy a regeneráló zöld, vagy a serkentő piros ...

Aromaterápia
Az aromaterápiás termékek masszázskádban, fürdőkben belélegezve fejtik ki hatásukat. Az illóolajok és illatanyagok gyógyító hatása a felhasznált növényektől és a rendszer a hatékonyságától függ, ami az aromákat eloszlatja. Az aromaterápia újra egyre nagyobb teret hódít Nyugat-Európában, Észak-Amerikában és Japánban is, köszönhetően annak is, hogy a felhasznált aromaterápiás illatanyagok tiszták, természetesek és nem okoznak mellékhatásokat!

Fontos a kényelem és a biztonság
A kényelem fokozása érdekében a testhez igazított kádforma mellett különböző fejpárnák segítik a még tökéletesebb ellazulást. A biztonságos be és kiszállás érdekében pedig válasszon kapaszkodókat fürdőkádjához!

Ózongenerátor
Az ózón sterilizációs és fertőtlenítő hatását használja ki. A működés közben felszabaduló oxigénatomok serkentik a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat. Lebontják a bőr alatt felhalmozódott zsírréteget, segítik az elhalt hámsejtek hidromasszázzsal történő eltávolítását és eredményes az allergiás megbetegedések, az arcüreggyulladás leküzdésében is. Fokozott fertőtlenítő hatása tünetmentessé teszi a hámhiányos vagy hámtöbblettel járó bőrbetegségeket, elősegíti a gombás, vírusos fertőzések gyógyulását. A vízből kilépő ózont belélegezve enyhíthetők az asztma, a szénanátha tünetei, erősíthető az immunrendszer.

Víz-hőmérséklettartó fűtés
A fürdőzés egyik hervasztó negatívuma, hogy a kellemesen forró fürdő idővel langyosodni kezd. Egyes hidromasszázs rendszereket kérheti automatikus vízmelegítő funkcióval, amely kiegyenlíti a víz áramlásakor keletkező hőveszteséget.


A hidromasszázs kád kiválasztása 4 lépésben:

#1
Mérje le a helyet, ahova szeretné beépíteni új hidromasszázs kádját, de ügyeljen arra, hogy a kádtest mozgatható maradjon!

#2
Válassza ki az Önnek tetsző hidromasszázs kád stílusát és formáját ügyelve arra, hogy a kád méretei megfeleljenek a helyiség méreteinek!

#3
Válassza ki a megfelelő masszázsrendszert (fúvókák, mechanikus vagy érintőgombos vezérlés)!

#4
Válasszon a beépíthető extrák közül, amik még inkább elősegítik a relaxációban és a regenerálódásban!
Hidromasszázs kádakról, a különböző hidromasszázs rendszerek előnyeiről és a kérhető extrákról érdeklődjön Ön is üzletünkben munkatársainknál!Hidromasszázs kádak:

Ravak hidromasszázs kád (www.ravak.hu)
Polysan hidromasszázs kád (www.vany-polysan.cz)


Kapcsolódó termékkörök:

Kádtöltő csapok »»»
Kádszegélyek, higiéniai profilok »»»
Egyenes fürdőkád »»»
Sarokkád »»»
Asszimetrikus kád »»»


Vissza a termékcsoportok oldalra!


Oldal tetejére!
Burkolási tanácsok

Ingyenes, 15 részes "Sikerbeburkoló" magazin

Burkolási magazin


Burkolási segédanyag

Aljzatkiegyenlítő
Csempe ragasztó
Fugázó
Vízszigetelés

Csap, csaptelep

Kádtöltő csaptelep
Mosdó csaptelep
Mosogató csaptelep
Zuhany csaptelep

Csempe, járólap

Fagyálló járólap és greslap
Fürdőszoba, konyhai csempe
Mázas kerámia burkolat
Medenceburkolat, mozaik
Üvegtégla

Díszléc, álmennyezet

Álmennyezet
Díszléc
Függönykarnis

Élvédő, burkolatváltó

Burkolatváltó profil
Dilatáció
Élvédő profil
Kádszegély
Lépcső élvédő
Terasz profil

Fürdőkád, sarokkád

Asszimetrikus kád
Egyenes kád
Hidromasszázs kád
Sarokkád

Parketta kiegészítők

Parketta alátét
Parketta profilok
Szegélyléc

Zuhany, zuhanykabin

Íves zuhanykabin
Szögletes zuhanytálca

 


Burkolási tanácsok
Ingyenes, 15 részes "Sikerbeburkoló" magazin

  • Ha saját kezűleg akar csempézni, járólapozni;
  • ha Ön választja ki a burkolatot és a szanitereket;
  • ha nem akar felesleges tízezreket kidobni az ablakon;
  • ha szeretne megismerni néhány praktikus szakmai trükköt ...
... akkor Önnek szól!

Burkolási magazin

© 2009-2011 ICDI Kft. (Csempe Piramis)   |   Kapcsolat   |   Hírlevél magazin   |   Információk   |   Partnerprogram   |   Oldaltérkép

 

Csempe | Járólap | Burkolat | Fürdőkád | Asszimetrikus fürdőkád | Zuhanykabin | Zuhanytálca | Mosogató csaptelep | Mosdó csaptelep | Zuhany csaptelep | Kádtöltő csaptelep | Medenceburkolat | Üvegtégla | Álmennyzet | Díszléc | Élvédő profilok | Burkolatváltók | Csemperagasztók | Fugázók | Aljzatkiegyenlítők | Vízszigetelések | Burkolás csempézés | Burkolás házilag

 

A CsempePiramis.hu weboldalon található minden tartalom szerzői jog oltalma alá esik.
A tartalmak felhasználási feltételeiről és szerzői jogokról bővebben itt olvashat. »

 

A CsempePiramis.hu weboldalon a hírlevél magazinra való feliratkozás önkéntes és a feliratkozási feltételek elfogadását jelenti.
A feliratkozás feltételeiről és az adatkezelésről itt olvashat bővebben. »

 

 

Élvédő profil   Lakberendezési ötletek   Irodabútor   Online marketing eszközök   TV-fotelek és relax fotelek