CsempeJárólapFürdőkádSarokkádZuhanyCsaptelep
Több mint 800 féle csempe és járólap! Burkolási segédanyagok, ragasztók, fugák, élvédők, burkolatváltók és lépcsőprofilok raktárról! Csempe, járólap, zuhany, kád és csaptelep vásárlás Veszprémben Több mint 800 féle
csempe és járólap!

Burkolási tanácsokTisztítószerek

Mivel tisztítsam?

Greslap, lamináltpadló, fényes kerámialapok, szaniterek, ablakok ... Ön mit használ ezek tisztítására? Nézze meg, hogy mi mit javaslunk! Professzionális tisztító szerek háztartások részére
Még több hasznos jótanács a burkoláshoz:

Vidella Zebra roló Mi az a Vidella Zebra DUPLA roló, és hogyan működik? (Videó)
Vidella Harmónika roló Vidella Harmonika roló:
Miért jó? Hogyan működik? És hogyan kell felszerelni?
(Videó)
Wall ART 3D Wall ART 3D - A lakberendezés új dimenziója (Videó)
Fugatisztítás Hogyan kell a régi fugát felújítani, anélkül, hogy újra kellene fugázni?
Padlófűtés Amit a padlófűtésről általában tudni érdemes
Egyedi zuhanykabin megoldások Szokatlan elrendezésű a fürdőszobája, és nem tud
beépíteni semmilyen szokványos zuhanykabint?
Legkeresettebb csempe a bézs szín és a mediterrán Széles a választékuk
Mekkora függönykarnist válasszak? Mekkora függönykarnist válasszak?
Ha nem szeretné összemaszatolni a szegélyléceket festésnél Ha nem szeretné összemaszatolni
a szegélyléceket festésnél
A szegélylécek szakszerű felrakásának 4 lépése A szegélylécek szakszerű
felrakásának 4 lépése
Kedveltek a natúr színek - Újdonságot jelent a nagy méretű járólap Kedveltek a natúr színek
Újdonságot jelent a nagy méretű járólap
Hatékony védekezés elázás ellen a fürdőszobában és a teraszon Hatékony védekezés elázás ellen
a fürdőszobában és a teraszon
Milyen felületekre ne burkoljunk? Milyen felületekre ne burkoljunk?
10 nyomós érv a lakóterek csempézésére 10 nyomós érv a lakóterek csempézésére
Miért használjuk azonos gyártó termékeit? Miért használjuk azonos gyártó termékeit?
9 burkolatgyilkos hiba, amit Ön is könnyen elkövethet burkoláskor 9 burkolatgyilkos hiba, amit Ön is könnyen
elkövethet burkoláskor ...
és a többezer forintot érő megoldás!

 

 

Vissza a burkolási tanácsok oldalra! Oldal tetejére!

 

Burkolási tanácsok

15 részes, ingyenes "Sikerbeburkoló" e-mail magazin!

Mit kap ettől a magazintól?

1. Még több hasznos tippet a csempék és járólapok kiválasztásához;

2. Rengeteg szakmai trükköt és tanácsot a beépítéshez, hogy mire kell odafigyelnie és min nem érdemes spórolnia;

3. Praktikus információkat, amit akkor is okvetlenül tudnia kell, ha burkolóval dolgoztat.

Próbálja ki Ön is!

 

Burkolási tanácsok

 

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

 

Adatait bizalmasan kezeljük és
a magazinról bármikor leiratkozhat.

 

Olvasóink írták


Némi kételkedéssel csatlakoztam a tájékoztatást kérők közé, de gondoltam megprobálom, mit veszíthetek. Annyi alapos, minden dologra kiterjedő jó tanácsot kaptam, hogy nem is reméltem. Mivel éppen családi házunk felújítását végezzük, nagyon sok dolognak vettem hasznát. Sajnálom, hogy olyan messze vannak, ha a környéken laknék biztos törzsvásárlójuk lennék! Köszönöm az önzetlen segítséget, további sikereket és sok vásárlót kívánok!

Üdvözlettel:
Ogány Gabriella

 

Kedves István!

Hírlevél sorozatuk kézzel fogható segítséget jelent azoknak, akik maguk szeretnék otthonukban elvégezni a burkolási munkákat, illetve azoknak is, akik csak szeretnék jobban átlátni a munka egészét, nem feltétlen azért, hogy beleszóljanak abba, hanem pl.: hogy fogalmuk legyen arról, hogy egy adott helyiségbe milyen járólapot, ragasztót, fugázó anyagot (ezek kombinációját), stb ... válasszanak, és hogy ezeket az anyagokat hogyan érdemes felhasználni. De alkalmas arra is, hogy a kivitelezés során nem megfelelően elvégzett munkát még idejében felismerjük, és gondoskodjunk annak javíttatásáról.

Az Önök leveleinek erőssége abban rejlik, hogy valóban lényeges információkat tartalmaznak, és kitérnek számos olyan apró, de mégis fontos dologra, amit máshol nem igazán talál meg az ember, vagy nem így összegyűjtve. Összességében nagyon lényegre törőnek, de még is tartalmasnak és használhatónak találom leveleiket. (u.i.: a csempe kiosztás megtervezésérol, és az ezzel kapcsolatos praktikákról szívesen olvasnék)

Köszönettel:
Sveiczer Tibor (Veszprém)

 

Tisztelt István!

Sok hasznos tanácsot ismerhet meg az olvasó a levelekből. A legfőbb tudnivalókat lényegretörően összegzi,felhívja a figyelmet az aprónak tűnő problémákra amelyek a munka minőségét,a felület tartósságát alapvetően befolyásolhatját! Azt hiszem aki figyelmesen elolvassa,átgondolja ezeket a dolgokat nyugodtan nekiláthat a munkának.

Örülök hogy feliratkoztam ezekre a hírlevelekre és így én is hozzájuthattam számos fontos információhoz. Ha a jövőben csempézni vagy járólapozni kellene biztos nem hívok kőművest, ill. az anyagok kiválasztásához is bátrabban tudok hozzálátni.

Üdvözlettel:
Nagy Gábor (Győr)

 

Tisztelt Kálmán Úr!

Elöször is köszönöm szépen ezt az igen érdekes, hasznos és összefoglaló hírlevélsorozatot.

Gratulálni szeretnék Önnek és munkatársainak ehhez a remekmühöz. Az ember megkapta a lényegi (kulcs)információkat professzionális összeszedettségben, ugyanakkor közérthető, körültekintően gondos szakmai megfogalmazásban. Ezt így tanítani lehetne és kellene! Jobban nem lehetne összefoglalni a lényegi kérdéseket!

Amikor jelentkeztem Önnél, nagyon nehéz helyzetben voltam. Röviden írom, hogy kis egyszobás gyermekkori otthonom renováltattam, de többszörösen megjártam. Nem áll szándékomban részletesen leírni, milyen - és mennyi - tisztességtelen hozzáállást, inkompetenciát (és kapzsiságot) voltam kénytelen megtapasztalni több "mester" munkája nyomán. Sok mindent ismét meg kellett csináltatni.

Csak egy dologról szeretnék mégis most említést tenni. A régi parkettát lecsiszoltattam, arra a "mester szaktanácsa" nyomán egy laminat került. Ez a laminat egy év után felpúposodott. Amikor megnéztük, képzelje, Kálmán Úr, penész volt alatta! Most már tudom, utólag - persze - könnyü, hogy ez egy dilettáns ötlet volt. Most, amikor már minden készen van, a szobát teljesen ki kell üríteni, mindent fel kell szedni, szanálni kell a penészt, szigetelni kell, a falakat is levédeni, új alapokat lehelyezni, s arra burkolatot, hiszen én már parkettáról - ezek után - hallani sem akarok, kizárólagosan burkolat jöhet számításba. A lakás földszinti. Nem panaszkodni akarok, hiszen ilyen - és hasonló - rémtörténeteket biztosan tetszett már hallani/olvasni. Ezért kísértem fokozott figyelemmel ezt a hírlevélsorozatot, hogy alapismereket kapjak az egész munkafolyamatról - az anyagvásárlástól a munka kivitelezéséig, hogy aktívan részt tudjak venni már a tervezésben és a döntésekben is. Ígérem, Önhöz fordulok, amikor további tanácsra lesz szükségem.

Munkájához további sok sikert, jó egészséget és minden jót kívánok és még egyszer köszönöm.

Tisztelettel és üdvözlettel
Sárosi Attila, középiskolai tanár (Budapest)

 

Kedves Csempe Piramis!

Elégedett vagyok a hírleveleikkel. Minden apró részletre kiterjedő szakmai tanácsokat találtam pl. különböző aljzatok burkolásáról. Talán még a burkolatok kiosztásával kapcsolatban nem láttam infókat, de lehet, hogy elkerülte a figyelmemet. Külön öröm, hogy ilyen kedves, jó humorú a stílusa.

Üdvözlettel
Réthly Sarolta (Budapest)

 

A hírlevélsorozat nagyon jó. Örülök ,hogy csatlakozhattam. JAVASLAT: Saját hibámból okulva egy dologra, térnék ki mégpedig a fugák mélységére. Mi túl mélyre húztuk és így ez nehezen takarítható. Mit tegyek? Létezik olyan szer amivel fel lehet tölteni? Kikaparni és újra fugázni. Túl nagy feladat nekem és félek hogy a járólap is sérülne.

Tisztelettel és köszönettel
Kozák Pálné (Bekecs)

 

Tisztelt Csempe Piramis, szakértő a burkolásban!

Hernádvölgyi László (Miskolc)

 

Nagyon jónak és hasznosnak tartom. Az ötleteket és a szakmai tudás Segitséget nagyon szépen köszönöm

Egri Ferenc (Tolna)

 

Tisztelt Csempe Piramis!

A tájékoztatás számomra (laikusnak) elegendő, teljeskörű volt és időben kaptam meg. Ami esetleg segítene, ha az eddig megküldött témákat tartalomjegyzék alapján esetleg vissza lehetne keresni. Sok anyagot nem volt időm lementeni és később vissza akartam keresni, mert szükség lett volna rá, így nem tudtam.

Tisztelettel: Friedrich István

 

Az oldal igen hasznos információkkal látja el a burkolókat vagy azt aki burkolni akar. Egyszerű, érthető és nagyszerű. Igyekszik a hibákra felhívni a figyelmet. Ez szerintem így tökéletes. A képek is jók és lényeget mutatják.

Szenyita György, Burkoló

 

Nagyon tetszenek mert sok hasznos tanáccsal látják el az embereket. Eddig sok újat tanultam a tanácsaikból. Szeretném továbbra is igénybe venni a tanácsaikat.

Üdv: Holényi Krisztián

 

Tisztelt Csempe Piramis!

Kiváló szakértő csapat! Nagyon jó és gyakorlati az információ. Nem hosszú, de mégis részletes. Olyan dolgokat is megtud az ember amire nem is gondol.

Kiss Ákos

 

Tisztelet a Csempe Piramisnak

Simon Atilla vagyok és 20-éve vagyok a szakmában. Én is találkoztam új technológiákkal, amiről szívesen olvastam. Hogy mi a véleményem a sorozatról? Szerintem oké. Szerintem csak így tovább!

üdv: S.A.

 

Tiszteletem!

Egy építkezésen vagyok túl sokat segített a hírlevél sorozatuk. A kivitelezőkkel jobban tudtam szakmai nyelven beszélni így nem néztek teljesen laikusnak. Az anyagok kiválasztásánál is figyelembe vettem az Önök véleményüket. Talán rövidebb idö alatt kellene a 15 részt leadni.

Üdvözlettel: Laszkács József

 

Nagyon-nagyon köszönöm a sok-sok hasznos leírást, melyek a csempézés-burkolás csínját bínját próbáták feltártárni előttem. Igazán hasznos és élvezetes volt olvasni ezeket a cikkeket.

Tisztelettel és köszönettel: Dr.Baricz Károly

 

Sok segítséget nyútott, amit fogok alkalmazni a következö években. Köszönöm szépen a trükköket és a szakmai tanácsokat. Ez így jó, ahogy van.

Üdv: Zihor Tibor

 

Tisztelt Kálmán István!

A tájékoztató jellegű sorozatának igen nagy segítségét vettem. Különös problémám nincs az Ön hírlevelével, azonban olyan dolgokat is megosztottam volna a feliratkozott ügyfeleivel, amelyek magában foglalják a munkavédelmi szabályokat, valamint a balesetmentességről szóló pár leírt tartalmát.

Ezt azért tartanám fontosnak, mert nem láttam egyetlen sorozatban sem a pontos elővigyázatosság pár soros idézetét, pedig ez szerintem nagyon fontos mikor, hogyan és miképpen vigyázzunk saját épségünkre a burkoláskor, ugyanis szerintem aki ebben a szakmában dolgozik tudja milyen kellemetlenségekkel jár, úgy ahogy Én is.

Üdvözlettel: Pluhár György Gábor

 

Tapasztalataim alapján nagyon hasznos információkat kapok az Önök leveleiben. Köszönöm és továbbra is érdeklődéssel várom a továbbiakat! Szívesen olvasnék a padlófűtéses lakások burkolásával kapcsolatban, mert eléggé sok rossz tapasztalatot hallottam. Köszönöm!

Berki Péter

 

Kedves István!

Köszönöm szépen a jó tanácsokat és útmutatásokat. Egy laikus számára is érthetőek a csempe és hozzávalók kiválasztása, a munkafolyamatok fontosabb szabályai. Ezek után házilag is hozzá merünk fogni a burkoláshoz. Még egyszer nagyon köszönöm.

Üdvözlettel: Szabó Erzsébet

 

A tanácsok hasznosak. Sajnos én már nem tudom alkalmazni, illetve csak kis mértékben, az utólagos korrigálásokhoz. De azt megjegyzem, hogy, ha a kezdetektől az információk tudatában lettem volna, akkor sok mindent másképp csináltam volna. Most a vőmnek adom át a megszerzett tudományt. Persze minden a tapasztalás után derül ki. Várom a további levelüket.

Köszönettel: Mőbius Erzsébet

 

Kedves István !

A leveleid nagyon hasznosak azoknak akik nincsenek benne a szakmában, szaktudásod, felkészültséged jó, kiváló anyagot szedtél össze. Gratulálok hozzá. Szivesen olvasnék további érdekes megoldásokat.

Jeney Pál

 

Nagyon hasznos dolgokról értesültem leveleikből. Most vásároltunk félkész házat, és rengeteg fontos információt megtudtam. Gratulálok! Érdekelne, hogy régi házaknál a régi teraszok javítása esetén milyen lépések szükségesek, hogyan lehet a fal nedvesedését kiküszöbölni?

Üdvözlettel: Szita Edit

 

Köszönöm a hasznos tanácsokat a hírlevelekben. Én el tudnám képzelni hogy segítséget adnak pl.a csempézés stílusában. A vevő bemegy, kb. egy két- hét alatt el tudja dönteni hogy mit válaszon, utánna pedig jön a nagy kérdés: hogyan. Keresztbe, hosszába? Szerintem sokat segítenének lakberendezési ötletekkel. Főleg ott ahol pl. kicsi a fürdő.

Köszönettel és Tiszteletel: Kitti

 

T.Csempe Piramis

Nagyon köszönöm a hírlevelüket amit küldenek nagyon sok hasznos tanácsot kapok önöktől. Most építem át a lakásomat, így nagyon jó az ötletek miatt.

T.Raganné Zsóka

 

Tisztelt "Csempe Piramis szakértők!

Nagyon sok hasznos dologgal szolgáltak számomra a sorozat folytán. A fal javitással kapcsolatban, illetve előkészitésével a csempézéshez, valamint az aljzat előkészítésében. Továbbá abban is segitségünkre voltak, hogy mennyi taposót, illetve csempét vásároljunk. Köszönöm a sok jó tanácsot további jó és eredményes munkát kívánok.

Tisztelettel: Veres Béláné, Sárosd

 

Nagyon jók voltak az információk. Hasznosak, mert most járok hideg-meleg burkoló tanfolyamra. Köszönöm a jó tanácsokat.

Zoltán

 

Üdvözlet,

számomra nagyon hasznosak voltak ezek az infók, hiszen teljesen kezdő vagyok a szakmában, azaz laikus, de nekiláttam a magam házát kiburkolni. Ehhez fontos alapokat kaptam, képekkel ellátva, ami nekem különösen tetszett.

üdv, Roby Pécelről

 

Nagyon hasznosnak találtam a hírleveleket, mert lakásfelújítás előtt állunk, és sok információt fel tudtunk használni. Esetleg jó lett volna számomra egy olyasmi hírlevél, ami a kivitelezők kiválasztásában, ill. a különféle üzletek áruházak témájában adna tanácsot. Illetve, mire kell ilyenkor ügyelni.

Köszönettel:
Feledy István

 

A segítséget nagyon-nagyra értékelem hiszem építkezés alatt állok, illetve a Fiam. Mivel, amit lehet mindent mi csinálunk, ezért sokat segít. Sajnos munkaidomben sokáig kell dolgoznom, így mindig kevés idom jut az otthoni munkára így lassan haladunk. Bár eddig is sokat csináltam, de az apró fogások, ill. a tanácsok jól jönnek. Nem kizárt, hogy ha gondom lesz jelentkezni is fogok. Remélem, nem veszi tolakodásnak.

Tisztelettel: Pap Károly

 

Kedves István!

Köszönöm a hírlevelekkel küldött segítséget. Igaz, nem sk használtam fel ezeket, de legalább "képben voltam", amikor a kőművesem munkához látott.(Lehet, hogy legközelebb inkább én fogok neki?!)

Az összes hírlevelet elmentettem, hogy bármikor, bármiféle burkolási munkára lenne szükségem lakásomban, ezeket elővehessem.

Esetleg, egy javaslatom lenne: Ki lehetne bővíteni a hírlevélben tett nagyszeru "oktatást" arra vonatkozólag, hogy egy olyan ember, aki kiszolgáltatott az ún. mesterembereknek, mire figyeljen. (A kőművessel történt rossz tapasztalataim indokolják a javaslatot).

Még egyszer köszönöm a nívós és szakszeru tájékoztatást, az ügyes markenting-ot. Gratulálok és további jó munkát kívánok!

Tisztelettel: Szabó Anna

 

Hasznos ötleteket és megoldásokat láttam az eddigi hírlevelekben! Viszont én, szívesebben vennék néhány szakmai tippet, termékújdonságot, vagy a munkámat megkönnyítő technológiai megoldások részletes bemutatását! Leginkább a földszinti padló, utólagos hőszigetelésére vonatkozó szakmai tanácsok érdekelnének. Ha van egy meglévő aljzatom, azt milyen megoldással tudom úgy leszigetelni, hogy ne legyen kellemetlenül hideg. Esetleg a burkoló lapok között van-e olyan, amelyik nem hideg? Padlófűtést nem tervezek, a burkolatot még nem választottam ki.

Előre köszönöm a választ, a munkájukhoz további sok sikert kívánok!
Tisztelettel: Lőrincz Károly

 

Volt már részem építkezésben, talán lesz is még, de felújításban mindenképp. A burkolat az egyik olyan tényező ebben a témában, ami nagyban meghatározza az összképet, a lakóterünk hangulatát, ezáltal a miénket is. Jó esetben évek múltán is szívesen nézünk végig a jól sikerült fürdőszobánkon, rosszabb esetben viszont mindig szemet szúr az, ami nem sikerült olyan jól. Hogy ez ne a véletlenen múljon, hanem a lehető legjobb megoldásokra tudjam rábírni a mestereket, szívesen tanulmányozom a legújabb megoldásokat, igyekszem megjegyezni például az itt olvasható jótanácsokat. Ugyanis az a megfigyelésem, hogy a mesterek legtöbbje, bár képes egyenesen lerakni a csempét, ezen kívül egyáltalán alig követi nyomon a saját szakterületén végbemenő változásokat, egyáltalán nem tudnak annyit az újabb eljárásokról, anyagokról, amennyit egy szakembernek illene, én viszont a legjobb megoldásokat szeretném, ha már annyi pénzt és energiát ráfordítok. (Legutóbb 2 éve Édesanyám lakásának felújításakor is ez derült ki.)

Nekem az előbb leírtak miatt hasznos olvasmány volt minden írása. Az eddigi cikkeket nem dobtam ki, hanem egy külön mappában gyűjtöm, hogy alkalomadtán felhasználhassam az információkat és örömmel veszem, ha lesz folytatása.

Van olyan téma is, amiről még szívesen olvasnék, mert 12 év után éppen aktuális lenne nálunk egy kis fürdőszoba frissítés. A 20x20-as fehér csempék jó minőséguek és még mindig nagyon szépek, de a fugák a gyakran használt felületeken ( pl.: zuhanyfülke) már nagyon megcsúnyultak. A folyamatos vízkő ellenei küzdelem során kikoptak, kirepedeztek és már fehérre varázsolni sem lehet őket. Arra gondoltam, hogy valamilyen eszközzel teljesen kikapirgálnám a régi fugákat, aztán egy jó minoségu, korszeru anyaggal újra fugáznám a kérdéses területet. Nem tudom, hogy érdemes-e ebbe belefogni egyáltalán, szakember nélkül meg se próbáljam, vagy törődjek bele abba,hogy olyan, amilyen.

Üdvözlettel:
Marton Enikő

 

Burkolási terveim a lakás szükségessé vált váratlan eladása miatt egyelőnem megvalósíthatók, ezzel együtt köszönettel tartozom a hasznos tanácsokért, valamennyit elmentettem! A hírleveleken keresztül is látszik, hogy az Önök cégében tisztességes és korrekt vállalkozást ismerhettem meg, ha helyzetem úgy alakul, újra jelentkezem!

 

Nagyon jónak tartom a levelekben leírtakat. Legjobban a kültéri lapozáshoz írt ötletek tetszettek, mert éppen egy 24 nm-es terasz burkolása előtt állok. De az egész úgy kitűnő, ahogy van!!!

Gratulálok:
Kovács Ferenc

 

Kedves az önök részéről, hogy ilyen részletesen leírnak mindent, ami nagyon fontos, hogy a gyengébb nem is bátran meg tudja csinálni önmaga részére azt, amit nem tud már kifizetni. Gratulálok ... s ha férfi lennék, ennyi tudással biztos, hogy már másnak is bátran megcsinálnám a lakás bármely részét.

Gratulálok önöknek, üdv:
Hajanij

 

Oldal tetejére!

Olvasóink írták

Az eddigi legnagyobb segítséget jelenti számomra az a szakértői tudás, melyet a hírleveleken keresztül átadnak. Nagyra értékelem a tanácsokat, és rendkívül hálás vagyok érte, semelyik cégtől nem kaptam még ennyire sok hasznos információt. Gyakorlatilag mindent, amit olvastam jónak és hasznosnak ítéltem. Alapvetően nem hiányoltam semmit, mert éppen a legégetőbb problémáim megoldására kaptam tökéletes választ a cikkekből. Ha mindenképp változtatni kellene valamit, akkor esetleg még mélyebbre mennék, azaz az egyes gyártók különböző burkolási munkákhoz, fázisokhoz javasolt termékeit specifikusan mutatnám be a teljes burkolási folyamatba építve (mikor, melyik fázisban milyen gyártó terméke javasolt, milyen mennyiségben stb.) lehetőleg rengeteg fotóval

Üdvözlettel:
Eperjesi Tamás


Kissé laikusként fogok neki a rövid véleményem megadásához, de számunkra hasznos volt ez a sorozat. A fürdő és a konyha csempézését és a járólapozását hajtottunk végre az elmúlt napokban egy megfelelő hozzá állású mesterrel együtt. A sorozatban taglalt méretezéssel, mennyiséggel, színnel és csempe és járólap fajta kiválasztással kapcsolatos tanácsaikat megfelelően hasznosítottunk. A csempe és járólap lerakása előtti felület előkészítési munkáknál jól bizonyította a mesterünk az önök szakmai javaslatainak realitását, odafigyelve a szigetelés és a ragasztóanyag kiválasztására, felkenésére, valamint a fugázás végrehajtására.

Köszönöm:
Gulyás Sándor


Ugye, Ön sem akar tízezreket feleslegesen kidobni az ablakon!

Burkolási magazin

Ingyenes "Sikerbeburkoló" magazin »»»


Én abszolút laikusként fogtam neki a fürdőszoba átalakításnak, no persze mesterekkel. Sok segítséget kaptam a csempe kiválasztásához (szín, minta, minőség ). Az ötleteiket, ill. a különböző tanácsaikat olvasva a mestereket könnyebben megértettem, és irányíthattam az én elképzeléseim kivitelezése felé. Ha nem is lett 100%-os, de 90%-ban stimmel az elképzelés és a kivitelezés.

Köszönöm még egyszer a segítségüket, ötleteiket!

Tisztelettel
Müllerné


Folyamatos lakásfelújítás (lassan apránként) közepén úgy gondolom, hogy kellőképpen hasznosak voltak a hírlevelek. Számos kérdésre választ kaptunk és ötletet is. Mi a kültéri és a víz elleni hírleveleket (Pánik a teraszon, ill. Hatékony védekezés az elázás és a víz ellen) olvasgattuk és számukra hasznosak voltak.

Prokai Andrea


Tisztelt Csempe Piramis megálmodója, alkotója!

Mindenképp pozitív értékelést szeretnék adni erre a páratlan, tartalmas hírlevél sorozatra! Minden eddigi levélben szakszerű, hasznos tanácsokat olvastam, amik tudatában ezentúl bármilyen csempével kapcsolatos burkolást képesek leszünk mi magunk elvégezni, nem lesz szükség szakember segítségére, ami azért is jó dolog, mert így megspóroljuk a méregdrága munkadíjat, amit egy szakember elkér.

Kívánok sok sikert a folytatáshoz!

Üdvözlettel:
L. Katalin


Ugye, Ön sem akar tízezreket feleslegesen kidobni az ablakon!

Burkolási magazin

Ingyenes "Sikerbeburkoló" magazin »»»


Köszönöm szépen a hírleveleket. Nagyon jó praktikus tanácsokat adnak, aki járatlan ezen a területen azoknak nagy segítség ez,- nekem is. Csempe, padlólap választásnál a minoség, kopásállóság, a felrakásnál a helyiség "nagyobbítása", "magasítása" a megfelelő csempe kiválasztásával. Nagyon tetszettek a képes ábrák, a vizuális embereknek ez nagyon sokat segít - nagyszerű!!!

További sok sikert kívánok munkájukhoz.

Üdvözlettel:
Fehérné T. Magdolna


T.Csempe Piramis!

Kívánom, hogy első körben írt válaszom munkában és a legjobb lelki és testi egészségben találja! Későn leltem rá a 15 levélre, ill. annak kezdetére. Azután, mikor befejeződött a részbeni felújítás.

Legfontosabbnak tartom, hogy ezen "levelező oktatásukat" mihamarabb a legszélesebb körben terjesszék. Minden építéssel, szereléssel kapcsolatos oldalon ajánlják fel. Így remélhetik, hogy a rövidesen megkezdődő hidegburkolási munkák már széleskörű termékajánlattal és felelősségteljes figyelemfelhívással tervezhetők. Így az elején, fontosnak tartanám, hogy referencia alapján terjesszék azoknak az iparosoknak is az elérhetőségét, akik a rendelkezésre álló kitűnő minőségű anyagokból, kitűnő minőségű kivitelezést vállalnak és ugye teljesítenek.

Köszönettel:
Kis Böndi János (Nyíregyhaza)


Nagyon tetszett az a hírleveletek, ami a csempézésről szólt. Nagyon jól le volt írva, hogyan kell csinálni és mire kell odafigyelni. Nő létemre is teljesen érthető volt minden.

Bognár Helga (Veszprém)


Ugye, Ön sem akar tízezreket feleslegesen kidobni az ablakon!

Burkolási magazin

Ingyenes "Sikerbeburkoló" magazin »»»


Nagyon szeretem olvasi a hírlevelüket, nagyon szép fotókkal és javaslatokkal ismertetnek meg, és sokat lehet belőle tanulni is, sajnos van akinek már "eső után köpönyeg...". Én a korábbi burkolók és burkolóanyagok hibái miatt néztem föl az Ön honlapjára. Mindenesetre ha mégegyszer burkolásba kezdek, Önöket fogom megkeresni. A tanácsaik egyértelműek és mindenkihez szólnak, amiért köszönetem fejezem ki.

Üdvözlettel:
Barkóczi Győzőné (Kiskőrös)


Nagyon értékes volt mind az az információ amit a sorozatban kaptam. Sok mindent tudtam hasznosítani belőle.

Kovács Réka (Kecskemét)


Köszönöm a hálós tippet, ez most jókor jött.

Üdvözlettel,
Viemann Zsolt (Dunakeszi)


Ugye, Ön sem akar tízezreket feleslegesen kidobni az ablakon!

Burkolási magazin

Ingyenes "Sikerbeburkoló" magazin »»»


Kedves István!

Köszönöm az eddig küldött hírleveleket. Részemre nagyon hasznosak voltak. Kiemelten tetszett, csempe szabványok, minőségi jelzések, gipszkarton burkolás, burkolatváltó profilok és él védőkkel foglalkozó részek. Kívánok Önöknek boldog békés karácsonyt.

Tisztelettel:
Andresz László (Nagykozár)


Nagyon korrekt! Sokat tanultam belőle, de ha képekkel is lenének a munkafolyamatok ábrázolva talán jobb lenne mint leírva!

Tisztelettel:
Tarján József (Igrici)


Tisztelt Kálmán István!

Nagyon köszönöm a hírleveleit, amelyek érthető és olvasmányos formában sok jó tanáccsal szolgáltak. Kellemes ünnepeket kívánok Önnek, és munkatársainak!

Üdvözlettel:
Takács Ferenc (Szekszárd)


Ugye, Ön sem akar tízezreket feleslegesen kidobni az ablakon!

Burkolási magazin

Ingyenes "Sikerbeburkoló" magazin »»»


Az összes cikket végigolvastam, a tanácsokat pedig megfogadtam. Tudni kell,hogy teljesen nulláról építek egy kis fürdőszobát a nulláról kiindulva. A burkolást tartottam a fő mumusnak, de elégedett vagyok mert a fal jól sikerült. Gondolom a padlóval sem lesz gond. Köszönöm. Részemre tökölétes volt illetve lesz az összes leírás, cikk, stb. Így tovább.

Üdvözlettel:
Sziráki Zsolt (Budapest)


Nagyon köszönöm a hasznos információkat. Én csak szakemberrel dolgoztattam, de lehet, hogy volt köztük kontár is, mert két évet sem bírt ki a fuga. A legutóbb küldött ismertetőben ahol a sarok szigetelőket mutatták be, én még ilyet nem is láttam és szerintem a mesterek sem használják.

A múltkor kérdeztem azt, hogy a nyitott gang burkolásához olyan anyagot vettem, ami az eladó szerint nem törölhető a fugázás után, tehát javasolta, hogy pisztollyal fugázzák, de a mester aki elvállalta nem is tudja elképzelni hogyan kell ezt csinálni. Már megvettem a fugázó anyagot is de mivel jött a hideg nem került rá sor. Nagyon hasznosak voltak az információk, de egy szakember ezt sokkal jobban meg tudná ítélni.

Köszönettel:
Gyurkó Jánosné (Csongrád)


Ugye, Ön sem akar tízezreket feleslegesen kidobni az ablakon!

Burkolási magazin

Ingyenes "Sikerbeburkoló" magazin »»»


Kedves István!

Köszönöm a hírlevél sorozatot, elmentettem őket, szerintem nagyon hasznos lesz a nemsokára küszöbön álló fürdőszoba és wc felújításához, lévén, hogy nem kívánunk mesterembert hívni a komoly 2 nm-es helyiségeinkhez. Ha nem válnak be a tanácsok, legalább lesz kit okolnom érte, ha nem sikerül szépre... :-)

Csempe ügyben valószínű benézünk majd Önökhöz is és remélem találunk olyan csempét, ami az én kényes ízlésemnek, ámde vékony pénztárcámnak is tökéletes megoldás lesz.


Nagy örömmel olvastam hétről-hétre beérkező tanácsait, és sokat közülük nagyon fontosnak találtam. Például azt, hogy mire kell odafigyelnem a csempe vásárlásakor, illetve hogy mindig egy dobozzal többet célszerű vennem. Az élvédőkről szóló írása is nagyon fontos volt, mert nem gondoltam volna rá magamtól. A fugázással kapcsolatos információk is nagyon sokat segítettek.

Várom további jó tanácsait, köszönöm:
Loósz IstvánnéTisztelt Kálmán István!

Az ön által indított hírlevél sorozatban, mint szakértői, mint szerkesztői munkájával maximálisan megvoltam elégedve. Nagyon tanulságos és tanulható volt! Ezért is örültem, hogy ilyen sorozatot indított. Remélem, hogy a közeljövőben is lesz hasonló, és ezáltal is fogja segíteni a hozzám hasonló barkácsolókat.

Üdvözlettel:
Fazekas JánosUgye, Ön sem akar tízezreket feleslegesen kidobni az ablakon!

Burkolási magazin

Ingyenes "Sikerbeburkoló" magazin »»»


Üdvözlöm-lek István!

Mindenek előtt megköszönném a tanácsokat, amit kaptam. Mindennel megvagyok elégedve,"de" szerintem a sorrenden változtathatnál! Azóta lecsempéztem a konyhát, ha idom lessz küldök fotót. Mégegyszer köszönöm a hasznos tanácsokat. Ja még egy, ne bizzunk meg az I-osztály felirattal, győződjünk meg az élek párhuzamosságában.

Tisztelettel:
TéglaciKedves Csempe Piramisék, kedves Kálmán István!

Rendkívüli élvezettel olvasom a laikus számára is teljességgel érthető szakmai tanácsaikat. Kiváló a fogalmazás, racionálisak az érvelések, nagyon jó segítség a felhasználónak. Igaz, ezzel a "tudással" az őrületbe kergetem a burkolókat ...

Köszönettel az okos szavakért; gratulálok!
Antal Anikó, újságíróUgye, Ön sem akar tízezreket feleslegesen kidobni az ablakon!

Burkolási magazin

Ingyenes "Sikerbeburkoló" magazin »»»


Köszönöm szépen a sok jó tanácsot. Burkolás előtt állunk, és nagyon jól jött az önök által ismertetett, tanácsok és felvilágosítások, melyeket a sok szaki elfelejt megemlíteni! Még egyszer köszönöm!

üdv, IstvánNagyra értékelem kimagasló szakmai tudása közre adását. Nagy tisztelettel köszönöm minden jó tanácsát. A legjobbkor jött a sorozat, mert most újítjuk fel a lakást. Fürdőszoba, zuhanykabin, régi járólapra újat, üvegtégla beépítés, stb. Ezzel kapcsolatba lenne egy kérésem. Habarcsba rakott üvegtégla, melynek fugázó anyaga ugyanaz, a gondos simogatás ellenére nagyon durva a felülete. Kérdésem, mivel lehetne simává tenni? Próbálkozhatok-e fehér csempe fugázóval, mivel az üveget folyékony anyagokkal tisztítják?

Válaszát nagy tisztelettel köszönöm
Zsolnai LászlóNagyon szépen köszönöm a jó ötletekket és persze a hasznos tanácsokat. Megmondom összintén, volt néhány dolog, amit elrontottam volna, ha nem figyelem a leveleiteket és nem találok az oldalatokra!

Mindenkinek sok sikert,
Sajtos LászlóBurkolási tanácsok
Ingyenes, 15 részes "Sikerbeburkoló" magazin

  • Ha saját kezűleg akar csempézni, járólapozni;
  • ha Ön választja ki a burkolatot és a szanitereket;
  • ha nem akar felesleges tízezreket kidobni az ablakon;
  • ha szeretne megismerni néhány praktikus szakmai trükköt ...
... akkor Önnek szól!

Burkolási magazin

Felhívás

Ha Önnek is vannak olyan fényképei, amik az elrontott burkolási munkák egy bosszantó hibáját jól ábrázolják és szívesen megmutatná ezt másoknak is, küldje el képeit e-mailcímünkre és felrakjuk honlapunkra!

Köszönjük segítségét!

© 2009-2011 ICDI Kft. (Csempe Piramis)   |   Kapcsolat   |   Hírlevél magazin   |   Információk   |   Partnerprogram   |   Oldaltérkép

 

Csempe | Járólap | Burkolat | Fürdőkád | Asszimetrikus fürdőkád | Zuhanykabin | Zuhanytálca | Mosogató csaptelep | Mosdó csaptelep | Zuhany csaptelep | Kádtöltő csaptelep | Medenceburkolat | Üvegtégla | Álmennyzet | Díszléc | Élvédő profilok | Burkolatváltók | Csemperagasztók | Fugázók | Aljzatkiegyenlítők | Vízszigetelések | Burkolás csempézés | Burkolás házilag

 

A CsempePiramis.hu weboldalon található minden tartalom szerzői jog oltalma alá esik.
A tartalmak felhasználási feltételeiről és szerzői jogokról bővebben itt olvashat. »

 

A CsempePiramis.hu weboldalon a hírlevél magazinra való feliratkozás önkéntes és a feliratkozási feltételek elfogadását jelenti.
A feliratkozás feltételeiről és az adatkezelésről itt olvashat bővebben. »

 

 

Élvédő profil   Lakberendezési ötletek   Irodabútor   Online marketing eszközök   TV-fotelek és relax fotelek